PLAN

DE SCHAARBEEKSE HANDELAARS DOEN MEE!

Citizen Lights is overal in Schaarbeek, dankzij de initiatieven van de handelaars. Ontdek welke speciale aanbiedingen ze u tijdens dat week end voorstellen!

 

 • Le 1030 café
  Jan Stobbaertslaan 100, 1030 Schaarbeek
  Light Painting
  Kom naar het Prévost-Delaunayplein en ervaar Light Painting. Het gaat hier natuurlijk niet over echte verf. Vereeuwig dit mooie moment met een foto die u gratis digitaal wordt doorgestuurd. Café 1030 ligt aan de overkant van het plein!
  7 en 8 februari van 18 tot 22u

 • Barboteur
  Louis Bertrandlaan 23, 1030 Schaarbeek
  Een barboteur of ‘doorborrelaar’ verlicht ons dagelijks leven. Zonder dit eenvoudige toestel kan bier niet fermenteren. En zonder bier hebben we geen licht. Bij deze gelegenheid belichten we dit banale voorwerp dat toch veel schoonheid in zich draagt. Een gigantische barboteur van gerecycleerde en van binnenuit verlichte biervaten staat in het midden van de Bertrandlaan op ons zomerterras. De installatie wordt volmaakt met zacht kaarslicht. En natuurlijk hebben we een speciale en heldere selectie bieren op de tap!

 • Babelmet
  Richard Vandeveldestraat 40, 1030 Schaarbeek
  Wat is er mooier dan een maaltijd bij kaarslicht? Babelmet verlicht de straat en het café met duizend kaarsen. Boek nu reeds uw vrijdag- of zaterdagmaaltijd!

 • Le Boentje café
  Colignonplein 18, 1030 Schaarbeek
  Je leert hoe je een boek kan recyclen en transformeren in een mooie decoratielamp. Neem een boek naar keuze mee, en wij helpen het te verlichten en een nieuw leven te geven. Je vertrekt met een zeer persoonlijke lamp, gemaakt met je eigen handen en recht uit je universum.
  Zaterdag 8 februari van 15u30 tot 18u
  Priis : 45€
  Reserveren 👉 dingdong@boentjecafe.be

 • Centre Culturel van Schaarbeek
  de Lochtstraat 91, 1030 Schaarbeek
  Tentoonstelling "De Onbereikbare Ster” van 7 tot 27 februari 2020
  Het Centre Culturel realiseert een verlichte tentoonstelling. Een groepstentoonstelling, die werk van fotograaf Cédric Dermience samenbrengt met werk van inwoners van Schaarbeek die deelnamen aan de Citizen Lights-fotowedstrijd. Het doel van deze wedstrijd was om bewoners aan te moedigen deel te nemen aan dit Lichtfestival en hun visie op "De Onbereikbare Ster" in beelden te vangen.

 • L'Eden
  Colignonplein 21, 1030 Schaarbeek
  Afspraak aan de stand voor restaurant l’Eden voor een lekkere winterse soep!

 • Grafik
  Louis Bertrandlaan 30, 1030 Schaarbeek
  Ontdek de kleurrijke fluorescerende animatie!

 • Joran - Cidrothèque
  Jacques Jansenstraat 3, 1030 Schaarbeek
  Joran - Cidrotheek huldigt zijn nieuwe glas-in-loodraam in, gemaakt door l'Atelier du Colonel. Enkele van de mooiste stukken uit de workshop worden het hele weekend in de bar tentoongesteld, waardoor een sfeer van droom en magie wordt gecreëerd.

 • Live Central Park
  Azalealaan 41, 1030 Schaarbeek
  Bouw je lantaarn tijdens de weken voorafgaand aan Citizen Lights. Je creatie wordt gedurende de twee dagen van het evenement tentoongesteld.

 • Pizzeria Al Doppio
  Louis Bertrandlaan 62, 1030 Schaarbeek
  Kom naar pizzeria Al Doppio en geniet er van de zelfgemaakte glühwein!....

 • Python
  Emile Maxlaan 55, 1030 Schaarbeek
  De Python-bar wordt prachtig verlicht. Mis deze verbazingwekkende animatie niet!

 • Schaarbeeks Biermuseum
  Louis Bertrandlaan 33-35, 1030 Schaarbeek
  Het Schaarbeeks Biermuseum opent uitzonderlijk zijn deuren om bezoekers te verwelkomen met een drankje! Mis de kans niet om een ​​kijkje te nemen!

TOEGANG

Verplaats u vlot naar Citizen Lights met uw geprefereerd transportmiddel.

BUS : (59) Ernest Laude
TRAM : (55) Paviljoen (92) Sint-Servaaskerk
TREIN : Station Schaarbeek

WEGVERKEER